Goede doelen

Een gedeelte van elke opdracht gaat naar twee van de onderstaande goede doelen. Deze doelen hebben allemaal een christelijke achtergrond.

grootnieuwsradio

Groot Nieuws Radio

De missie van Groot Nieuws Radio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op 1008 AM. In onze radioprogramma’s brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst. Met GrootNieuwsRadio klinkt er een geluid van Geloof, Hoop en Liefde in de ether en op internet. U luistert naar een zeer gevarieerd programma-aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van boeiende interviews, verzoekplatenprogramma’s, bijbelstudies en uren met non-stop muziek. Onze muziek is uitsluitend van christenartiesten. Ook kiezen wij ervoor nieuws en ontwikkelingen in de samenleving te belichten vanuit Bijbels perspectief.

Bezoek de website
rik-caroline-mager

Rik en Caroline Mager

“Vol vreugde zullen jullie uittrekken en in vrede zul je huiswaarts keren. Bergen en heuvels zullen je juichend begroeten, en alle bomen zullen in de handen klappen.” Jesaja 55:12

Bergen en heuvels domineren de natuur in Rwanda. Daarom staat het land ook wel bekend als het “land van de duizend heuvels”. Tegelijkertijd is dat niet de eerste associatie die mensen met Rwanda hebben. De gedachten gaan dan meestal terug naar de genocide in 1994. Deze verschrikkelijke gebeurtenis heeft zijn sporen achtergelaten in de Rwandese samenleving.

Toch is dat niet het einde. Wij geloven dat er hoop en toekomst is voor Rwanda. Die belofte lezen we in Jesaja 55. Het is ons verlangen om vanuit het evangelie van Jezus Christus een bijdrage te leveren aan het geestelijk herstel van mensen. Door liefde te geven, in mensen te investeren en naar hen te luisteren bloeien zij op en zullen zij gaan leven zoals het God het bedoeld heeft. Het Koninkrijk van God wordt een beetje meer zichtbaar.

Uitgezonden in het voorjaar van 2017, vanuit de Protestantse Gemeente Zevenhoven en de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat.

Bezoek de website

Vragen? Ik sta u graag te woord!

Bel naar 06 – 30 77 04 96 of mail naar info@meubelmakerijdemolen.nl.
Uw gegevens achterlaten kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.