Over mij

Mijn naam is Arno Molenaar en ik ben meubelmaker. Ik ben geboren in 1968 in het dorpje Zevenhoven (Zuid-Holland) waar ik nu nog altijd woon. Vanuit dit dorpje maak ik meubels van klassiek tot modern.

Opleiding

Na de lagere school doorlopen te hebben, ben ik de Lagere Technische School (L.T.S.) afdeling bouwkunde gaan doen in Mijdrecht. Na het praktijkjaar op de L.T.S. nog een jaar extra gedaan voor de theorie om naar de Middelbare Technische School (M.T.S.) voor meubilerings- en houtbedrijven in Rotterdam te kunnen doorstromen. Tegenwoordig heet dit “Hout- en Meubileringscollege”. Hieruit voort kwamen ook drie stagebedrijven waar ik gelopen heb om ervaring op te doen. Het bedrijf “Wijbenga interieurbetimmeringen” in Alphen aan den Rijn was de eerste. Toen volgde “van de Loo yachtinteriors” in Waddinxveen en de derde was “de Vries jachtbouw” in Aalsmeer, waar ik vanaf 1992 tot 2016 werkzaam was. In de avonduren heb ik nog een periode bij “Meijer antiek” in Korteraar gewerkt.

arno-molenaar-square

Opvoeding

Mijn opvoeding was christelijk, al was ik in mijn doen en laten totaal niet bezig met het geloof en hoe daar een invulling in je leven aan te geven. De kerk heb ik echter nooit helemaal de rug toegekeerd, al zei het me wat daar verteld werd totaal niets. Het was zoiets als een ingesleten gewoonte. Tot ongeveer 2005. Toen kwam er een nieuwe voorganger in onze gemeente. Een muziekgroep en gespreks- en gebedsgroepen werden op poten gezet. Vooral de gespreksgroepen hebben mij geholpen te groeien in het geloof, maar ook de liederen en muziek dragen daar nog steeds aan bij. Toen ben ik echt gaan leren inzien dat er meer is tussen hemel en aarde en heb ik belijdenis gedaan en dus bewust voor een leven met God gekozen. Na 14 jaar alleen gewoond te hebben heb ik Elize leren kennen, zijn we in 2010 getrouwd en hebben we in januari 2013 een zoon en in augustus 2014 een dochter gekregen.

Achterliggende gedachte

Mijn persoonlijke gedachte achter dit bedrijfje ligt in het feit dat God de mensen talenten heeft gegeven die voor iedereen verschillen. Een voorbeeld hiervan staat in Exodus 31 vers 3. Dit is voor mij een voorbeeld, geen vergelijking. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij goed in is. De vraag is alleen: waar gebruiken we onze talenten voor. Doen we dat voor ons zelf, of doen we dat tot eer van God? Op deze manier wil ik proberen mijn talenten te benutten, andere hiermee te helpen, en ook nog te doen wat ik leuk vind.

Vragen? Ik sta u graag te woord!

Bel naar 06 Р30 77 04 96 of mail naar info@meubelmakerijdemolen.nl.
Uw gegevens achterlaten kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.